Otac i sin iz Hrvatske autom se zabili u kamion u Italiji. Obojica su poginuli

Slika na prikazuje nesreću o kojoj se radi u članku Screenshot: Twitter/Vigili del Fuoco

Dvojica hrvatskih državljana poginula su u četvrtak u prometnoj nesreći u sjeveroistočnoj Italiji, javljaju agencija Ansa i mjesni mediji. 

Do nesreće je došlo rano ujutro na autocesti A4 između San Giorgia di Nogara i Latisana, u smjeru Venecije. Automobil Audi A4, u kojem su bila dvojica Hrvata starih 65 i 40 godina, iz nepoznatih se razloga zabio u kamion ispred sebe, koji je vozio 34-godišnji slovenski državljanin. 

Obojica Hrvata, a po pisanju medija radi se o ocu i sinu, poginula su u sudaru. Oba vozila kretala su se srednjom trakom autoceste. Talijanska policija priopćila je da istražuje uzrok nesreće. 

Po neslužbenim informacijama, u automobilu su se nalazili 65-godišnji otac i 40-godišnji sin iz Križevaca. PU koprivničko-križevačka ne raspolaže informacijama o tragediji, kažu da u takvim slučajevima policija iz države u kojoj se dogodila nesreća obavještava veleposlanstvo.

Križevcima se pronijela vijest da su u Italiji poginuli Drago i Tomislav V. iz Križevaca.

Zabili se u kamion ispred

Talijanski mediji pišu da je do sudara došlo tako što se automobil u pretjecajnoj traci silovito zaletio u teretno vozilo koje se kretalo ispred njega.

"Prema prvim informacijama, oba vozila kretala su se u istom smjeru, srednjom pretjecajnom trakom, u trenutku nesreće promet je tekao normalno. Iz za sada neutvrđenih razloga, osobno vozilo je snažno udarilo u stražnji dio kamiona koji se kretao ispred njega", opisali su Talijani dodajući kako su vatrogasci izvlačili Hrvate iz auta te da su ih reanimirali, međutim ozljede su bile preteške.

Na mjesto nesreće stigli su prometna policija, vatrogasci, helikopterska hitna pomoć, hitna medicinska pomoć te djelatnici autocesta.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.