Ovi trgovački centri i trgovine od danas rade skraćeno

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U SKLADU sa strožim preventivnim mjerama u svrhu sprečavanja mogućnosti širenja koronavirusa, shopping centar Westgate i svih 14 Supernova centara u Hrvatskoj od danas rade skraćeno.

"S ciljem zaštite zaposlenika i kupaca trgovačkog centra Westgate Shopping City, uprava Centra je donijela odluku o privremenom skraćivanju radnog vremena. Novo radno vrijeme Centra je od 10 do 18 sati (svaki dan) te stupa na snagu od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. Pojedine trgovine, koje su ključne zbog snabdijevanja kupaca, će raditi i prije, odnosno nakon navedenog radnog vremena", objavili su iz Westgatea.

"Westgate posvećuje iznimnu pozornost i brigu o higijeni te se Centar više puta na dan dezinficira, a dodirne površine poput rukohvata, kvaka i sl. te sanitarni prostori se dezinficiraju svaka dva sata. Ujedno, vršimo i stalnu izmjenu i pročišćavanje zraka te su na više mjesta u Centru postavljena sredstva za suhu dezinfekciju ruku koje kupci mogu koristiti", dodaju.

SuperNova

"Zdravlje i dobrobit naših kupaca, zaposlenika, partnera i naše cjelokupne zajednice uvijek je naš glavni prioritet. Želimo vas obavijestiti da u skladu sa strožim preventivnim mjerama u svrhu sprečavanja mogućnosti širenja koronavirusa primjenjuje se novo radno vrijeme.

Ponedjeljak - subota: od 10 do 18 sati
Nedjelja: Zatvoreno.

Trgovine prehrambenih proizvoda na malo/Ljekarne/Drogerije/Pošte/Trgovine za male životinje čine iznimku te će nastaviti raditi po redovnom radnom vremenu", objavili su iz Supernove.

Emmezeta radi od 10 do 18 sati

I svi Emmezeta centri rade po novom privremenom radnom vremenu od 10 do 18h. Organiziran je rad u jednoj smjeni, dok je trgovina u Puli zatvorena.

Dodatne mjere zaštite za djelatnike Spara 

"Veliko hvala svim djelatnicima u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama koji predano rade kako bi osigurali nesmetanu opskrbu za sve naše građane.

Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućili smo zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva. 

Također, za naše kupce u svim filijalama SPARA i INTERSPARA osigurali smo vizualne oznake koje osiguravaju razmak od jednog metra, te se redovito dezinficiraju kolica, košare i sve površine u trgovinama. 

Kako bi omogućili nesmetanu opskrbu sve naše filijale rade prema redovnom radnom vremenu. Čak i u trgovačkim centrima koji rade skraćeno ili su zatvoreni, SPAR i INTERSPAR trgovine rade normalno. U određivanju radnog vremena slijedimo sve upute Kriznog stožera.

Također, po potrebi i slijedeći upute Nacionalnog stožera spremni smo uvesti i regulaciju ulaska u trgovine.

Pozivamo naše kupce da se pridržavaju svih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe. Tako štitite sebe, naše djelatnike, ali i cijelu zemlju", priopćili su iz Spara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.