Peternel: Skinuli su nas s leta u Beogradu bez razloga. Air Serbia: Nije točno

Foto: Jurica Galoic,Zeljko Hladika/PIXSELL

Saborski zastupnik stranke DOMiNO Igor Peternel na Facebooku je jučer objavio da su saborsko izaslanstvo na beogradskom aerodromu "skinuli s leta za Zagreb". 

"Na putu iz Tirane za Zagreb izaslanstvo sabora, nas troje zastupnika i gospođa iz stručne službe,  'sasvim slučajno' smo u Beogradu skinuti s leta za Zagreb. 

"Čak su znali da će nam i prtljaga zakasniti"

Na izlazu smo gledali u autobus koji je stajao na pisti spreman putnike odvesti do aviona, ali nam je objašnjeno da smo ipak zakasnili i moramo u Beogradu prenoćiti. Čak su znali da će nam i prtljaga zakasniti pa su je unaprijed izbacili na traku umjesto u avion za Zagreb", objavio Peternel na Facebooku.

U komentarima je naveo da mu je rečeno: "Izbrisani ste s popisa putnika. Čak je toj curi na gateu bilo neugodno."

Danas su se oglasili iz Air Serbie. Kažu da je Peternel zakasnio na let.

Air Serbia: Putnici koji zakasne na let ne mogu se na njega ukrcati

"Želimo ovim putem demantirati napise hrvatskih i pojedinih domaćih portala, a u vezi s neulaskom na jučerašnji let Air Serbije za Zagreb troje predstavnika hrvatskog sabora.

Uvidom u sustav i detaljnom provjerom podataka utvrđeno je da putnici nisu došli do izlaza za ukrcavanje do trenutka koji je za to predviđen. Shodno definiranim procedurama u zrakoplovstvu, putnici koji zakasne na let ne mogu se na njega ukrcati, samim tim ni ovi putnici nisu mogli biti primljeni na let.

Srpska nacionalna aviokompanija za spomenute putnike osigurala je alternativni let i hotelski smještaj", priopćili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.