Petorica u Drnišu pirotehnikom i palicama oštetili lokal, napali i trojicu mladića

Foto: PU šibensko-kninska

POLICIJA je u Drnišu uhitila sedam osoba starosti od 20 do 32 godine zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela oštećenja tuđe stvari, prijetnji i pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 21. listopada u popodnevnim satima u Drnišu petorica osumnjičenih muškaraca uporabom pirotehničkog sredstva oštetili fasadu ugostiteljskog objekta 58-godišnjaka, što je bio povod za daljnji sukob u ranim satima 22. listopada.

Napad palicama, prijetnje ozljeđivanjem i oštećenja u lokalu

Utvrđeno je kako su prvo 21-godišnjak i 27-godišnjak, uz uporabu metalne palice, napali i lakše ozlijedili 19-godišnjaka (nije sudjelovao u prvom događaju) i 32-godišnjaka, nakon čega petorica osumnjičenih odlaze do ugostiteljskog objekta, koji je prethodnog dana oštećen.

Potom uporabom različitih palica napadaju 21-godišnjaka, 27-godišnjaka te 21-godišnjakinju i lakše ih ozljeđuju", priopćila je PU šibensko-kninska.

Nakon što je posljednjih troje pobjeglo u unutrašnjost lokala, petorica osumnjičenih nisu prestali s napadima palicama i oštećivanjem objekta. Policija navodi da su muškarci palicama uništili unutrašnjost ugostiteljskog objekta.

U sukobu je lakše ozlijeđeno ukupno pet osoba, a temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku obavljene su pretrage kod osumnjičenih i pronađeno je ukupno osam pirotehničkih sredstava te jedna metalna palica.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.