Pijan napao snimatelja RTL-a u Zadru. Na ulici ga udario šakom u glavu

Ilustracija: Sime Zelic/PIXSELL

Snimatelj RTL-a Ivan Stipčević (31) napadnut je u srijedu navečer u Zadru bez ikakvog povoda, izvijestila je zadarska policija koja je napadača uhitila i predala pritvorskom nadzorniku.

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad Rokom Kotlarom (34) zbog sumnje da je počinio kaznena djela narušavanja nepovredivosti doma i prijetnje na štetu 31-godišnjaka.

Sumnjiče ga da je 25. rujna oko 18:50 u Zadru u naselju Arbanasi na ulici, pod utjecajem alkohola, bez ikakvog povoda verbalno napao 31-godišnjaka vrijeđajući ga pogrdnim riječima, a potom ga napao i fizički te ga udario nekoliko puta šakom u glavu.

Napadač je bio pijan

Nakon što se oštećeni udaljio te otišao u svoju obiteljsku kuću koja se nalazi u blizini, osumnjičeni je došao za njim, gdje mu je u dvorištu kuće uputio ozbiljne prijetnje smrću te ga ponovno fizički napao šakom u predjelu glave.

Dolaskom policije na mjesto događaja 34-godišnjak je nastavio s vikom i galamom te se pokušao udaljiti, zbog čega je uhićen uz uporabu sredstava prisile. Doveden je u policijsku postaju gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1.27 g/kg.

Napadnutom Stipčeviću pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, Kotlar je u četvrtak navečer predan u pritvorsku jedinicu, a policija će ga kazneno prijaviti državnom odvjetništvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.