Pijani muškarac u Splitu pretukao strane radnike. "Poludio je jer je čekao hranu"

Sinoć je pred restoranom brze prehrane na Poljičkoj cesti u Splitu došlo do napada muškarca i žene tijekom kojeg je 36-godišnji muškarac izudarao nekoliko stranih radnika, odnosno dostavljača brze hrane koji su čekali svoje narudžbe, piše Dalmacija Danas.

Na videu koji je Dalmacija Danas dobila u posjed čuje se kako muškarac vrijeđa strane radnike, a zatim šamara dostavljača, koji mu uzvraća.

Šakom je udarao i druge dostavljače, a onda je sva dostavljačka vozila udario nogom i porušio ih.

Bacio kacigu u zid i tražio novac

O svemu se oglasila splitska policija:

"Sinoć, 11. studenog 2024.godine oko 23.10 sati u poslovnici brze hrane došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Naime dvije osobe muškarac i žena na naročito drzak i nepristojan način u alkoholiziranom stanju nezadovoljni što nisu dobili narudžbu započeli su s vikom i galamom tražeći da im se vrati novac. Muškarac je ušao u prostor za predizanje narudžbi bacio jednu kacigu u zid i tražio da mu se vrati novac.

Srušio motocikle i udario četiri dostavljača hrane, jedan lakše ozlijeđen

Muškarac je nastavio narušavati javni red i mir i ispred objekta nakon čega je na pod gurnuo veći broj motocikala i udario rukom četiri dostavljača hrane. Jedan od njih je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu. Muškarac i žena su dovedeni u službene prostorije. Kod 36-godišnjaka je izmjerena koncentracija alkohola od 1,64 g/kg, a kod 29-godišnjakinje 1,34 g/kg. Smješteni su u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola", otkrili su nam iz PU splitsko-dalmatinske.

Kriminalističko istraživanje u tijeku

"Danas će nad njima biti provedeno kriminalističko istraživanje. Nad muškarcem će se provesti istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilničko ponašanje, prijetnja i oštećenje tuđe stvari, a u odnosu na ženu zbog sumnje u počinjenje čl. 6 iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U odnosu na oštećenja motocikala na mjestu događaja obavljen je očevid i bit će provedeno istraživanje nakon zaprimanja prijedloga vlasnika za pokretanje kaznenog progona", rekli su iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.