Pit bull napao dječaka u Australiji. Razderao mu lice. Operacija je trajala 3 sata

Screenshot: Seven News

Dante Skordas (6) se u petak igrao sa svojom dvogodišnjom sestrom u Rockhamptonu u Queenslandu kada ga je napao pit bull. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je, zbog ozbiljnih ozljeda, dobio 30 šavova. Njegov otac Andrew navodi kako je to bilo jako teško iskustvo za dječaka. "Bilo je jako traumatično. Vrlo traumatično, posebno za njega", rekao je otac, a prenosi Daily Mail.  

Andrew Skordas, koji je bio prisutan za vrijeme napada, kaže da se sve zbilo jako brzo i da je pas samo napao dječaka dok se on igrao sa sestrom. "Okrenuo sam se i ugrizao me. Tata je morao odvući psa od mene", ispričao je šestogodišnjak. Mališan je završio s velikom otvorenom ranom na lijevom obrazu koja mu je išla do uha.

Druga veća ozljeda bila je na desnoj strani lica i protezala se od obraza do brade. Obitelj navodi da je operacija trajala tri sata i da je Dante skoro umro zbog gubitka krvi tijekom napada. Pit bull u pitanju je boravio kod susjeda. Odnosno, oni nisu bili njegovi vlasnici, već su ga samo čuvali. Istraga o okolnostima incidenta je u tijeku.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.