Plenković izgubio živce, spominjao debile, Milanovića, Putina i hibridni rat

Screenshot: N1

Predsjednik vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanosti otvaranja 26. izložbe tradicijskih proizvoda Jesen u Lici u Gospiću. Nakon službenog dijela, obratio se medijima.

Najprije, osvrnuo se na poplave u Bosni i Hercegovini.

"Već smo na razini svih resora ponudili pomoć. Velika je katastrofa, ima i žrtava. Tko god će moći, pomoći će. Čekamo odgovor iz BiH. Žao mi je što se to dogodilo."

"Zanima me koji deal s Vladimirom Putinom ima Milanović"

Komentirao je i predsjednika Zorana Milanovića, ali i općenito podršku Ukrajini, kako on to kaže. U jednom trenutku rekao je kako "glumata" te da mu je sve zabrinjavajuće. Čudio se čitajući njegove izjave na portalima, a u jednom trenutku izgubio je živce.

"Zanima me koji deal s Vladimirom Putinom ima Milanović. Zato mi je to nojevsko ponašanje SDP-ovaca više za žaljenje. Valjda to rade na valu anketa koje su, za mene iznenađujuće, proruski orijentirane. Evo, sad kad imaju Roberta Hranja, neka im održi mali seminar o tome što je NATO i što se događa u Ukrajini", kazao je Plenković pa nastavio:

"Moraš biti debil da u nekom mediju napišeš da se hrvatske vojnike šalje u Ukrajinu"

"Nezadovoljan sam time što po 75. put čitam na portalima da je to sukob oko slanja hrvatskih vojnika u Ukrajinu. Moraš biti debil da u nekom mediju napišeš da se hrvatske vojnike šalje u Ukrajinu. Takvo bezobrazno i namjerno dezinformiranje je dio hibridnog rata s kojim imamo problema u Hrvatskoj. Bilo bi dobro da nojevi progledaju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.