Počelo suđenju Englezu zbog čije je ljubomore poginulo njegovo troje djece

U MANCHESTERU je počelo suđenje 38-godišnjem Kevinu Hargreavesu za ubojstvo troje djece u požaru kojega je izazvao pokušavajući zapaliti samog sebe nakon svađe sa suprugom Susan Owen.

U požaru su stradali osmogodišnji John Hargreaves, Kevinov sin iz prijašnjeg braka, njegov 14-godišnji polubrat Jordan Swift  i Jordanova 19-godišnja sestra Carly.

Kevin i Susan posvađali su se jedne večeri u srpnju prošle godine nakon zajedničkog izlaska, a sukob je potaknuo alkoholizirani Kevin nakon ljubomornog ispada u taksiju, kojim su se vraćali u svoj dom u istočnom dijelu Manchestera. Nakon svađe koja je u jednom trenutku prerasla u fizički sukob, Kevin se zatvorio u spavaću sobu te u stanju rastrojstva, obilno zalivenog alkoholom, benzinom polio sebe i krevet.

Ulazak njegove supruge Susan u spavaću sobu obnovio je sukob i tučnjavu, a Kevin je u jednom trenutku izvadio upaljač i zapalio krevet. Unatoč pokušajima Susan i nekoliko starije djece da ugase vatru, požar se strahovitom brzinom proširio prvo spavaćom sobom, a potom i cijelom kućom.

Sedmero djece uspjelo se spasiti, no nesretni John i Jordan ostali su zarobljeni u sobi na trećem katu kuće. Carly je poginula u pokušaju da se vrati u kuću i spasi mlađu braću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.