Pogledajte snimku uklonjenu s HRT-a: Damski maniri jedne premijerke

PREMIJERKA Jadranka Kosor očito ima problem sa žvakama. Nakon što su je televizijske kamere HTV-a uhvatile kako bezbrižno razvlači žvaku tijekom saborske rasprave, danas su je uhvatile u još jednom nimalo premijerskom, a još manje damskom ponašanju.

> Video: Nestašna premijerka Kosor u Saboru žvače žvaku

Trenutak prije nego što će se rukovati s predstavnikom romske zajednice Ramom Dedićem koji je došao pred njenu zgradu u Šeferovoj ulici kako bi joj čestitao rođendan i uručio 57 crvenih ruža na poklon, premijerka je baš tu desnu ruku imala u - ustima. I to, ups!, ponovno zbog žvake.

Moguće je da se Kosorica izlazivši iz svoje zgrade sjetila videa o njezinom neprimjerenom preživanju žvake u Saboru te u posljednji trenutak odlučila napraviti još goru stvar - izvukla je žvaku iz usta, sagnula se iza parkiranog automobila nastojeći se skriti od znatiželjnih kamera i činilo se kako je ozloglašenu žvaku bacila pod ili pored parkiranog vozila! Kanta za smeće za hrvatsku je premijerku očito stran pojam, a u uho joj zasigurno nije ušla ni poznata kampanja "Više cvijeća manje smeća".

Nekoliko sati kasnije premijerka nam je je preko svoje glasnogovornice poručila da dođemo fotografirati mjesto ispred njezine zgrade gdje se nalazi kanalizacijski šaht, jer tvrdi kako je žvaku bacila u njega, a ne na cestu.



Da stvar bude gore, umjesto da je iz svoje velike i tko zna čime sve nakrcane torbe izvukla rupčić, premijerka je onako "zdravo seljački i praktično" obrisala ruku o ruku i potom istu tu ruku kojom je vadila žvaku iz usta trenutak kasnije uz široki osmijeh pružila Rami Dediću primivši buket crvenih ruža.

U komunalnom redarstvu grada Zagreba su nam rekli kako bi se bacanje žvake moglo nazvati onečišćivanjem javne površine, no i da nikada nitko nije prijavio bacanje jedne žvake. Nekoliko sati nakon što su vijest i snimka objavljeni, HRT je sa portala maknuo spornu snimku premijerke kako baca žvakaču u kanalizacijski šaht. Klikanje na link za tu vijest rezultirao je otvaranjem prozora u kojem više nije bilo niti teksta, a niti snimke, kao što možete vidjeti na fotografiji ispod ovog teksta.

Sretan vam rođendan, premijerko!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.