Pokopan Goran Šarić, čovjek kojega je usmrtio Banožić

Foto: Borna Jakšić/Pixsell

Pokopan je Goran Šarić, otac dvije djevojčice koji je bio za volanom kombija u koji se zabio sad već bivši ministar Mario Banožić.

Šarić je pokopan u mjestu Privlaka, u kojem je i živio.

Goran Šarić je bio vlasnik obrta za građevinske radove. Iza sebe je ostavio suprugu i dvije kćeri. Na mjestu njegove smrti gorio je jedan bijeli lampion. Cijela je Privlaka, u kojoj je Šarić živio, u šoku. Za njega svi imaju samo riječi hvale.

"Borio se svim srcem za svoju djecu, za svoju obitelj"

"Još uvijek mi nismo svjesni da njega nema. Ne možemo doći k sebi kako se to moglo desiti i eto, što da vam kažem, nije nam lako. Goran je bio pravi dečko, dobar i vrijedan dečko", kazao je za HRT Ivica Perkunić, rođak preminulog.

"Super je bio dečko, vrijedan čovjek. Borio se svim srcem za svoju djecu, za svoju obitelj. Radio je građevinske radove, išao u Njemačku, svugdje, da bi prehranio svoju obitelj i mamu koja je s njim", kazao je poznanik Mato Perkunić.

Policija kazneno prijavila Banožića. Objavila kako je točno izazvao nesreću

Foto: Armin Durgut/PIXSELL ; Davor Javorović/PIXSELL

Policija je jučer objavila detalje prometne nesreće koju je izazvao Banožić. Banožić je pretjecao u magli, zaletio se u kombi i usmrtio 40-godišnjeg Gorana Šarića. Plenković ga je odmah smijenio.

U nastavku prenosimo policijsko priopćenje.

"Očevidom prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, utvrđeno je kako je 44-godišnji vozač (državni dužnosnik) osobnog vozila vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje, obavljao radnju pretjecanja s lijeve strane teretnog vozila koje se ispred njega kretalo u istom smjeru, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način ne ometajući promet iz suprotnog smjera, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela osobnog vozila u prednji dio kombi vozila (teretno vozilo) pulskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak.

Uslijed zadobivenih ozljeda 40-godišnji vozač je preminuo na mjestu događaja, dok su 44-godišnjeg vozača djelatnici hitne medicinske pomoći prevezli u Opću županijsku bolnicu u Vinkovce te potom u Klinički bolnički centar Osijek na daljnje liječenje.

Po nalogu zamjenice Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Dr. Juraj Njavro u Vukovaru. Od 44-godišnjeg vozača su izuzeti nesporni uzorci krvi i urina radi analize.

Zbog sumnje da je kršenjem prometnih propisa izazvao prometnu nesreću, protiv 44-godišnjeg vozača će Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru biti podnesena kaznena prijava za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Tijekom obavljanja očevida prometne nesreće, u vremenu od 8.15 do 16.26, za promet je bila zatvorena dionica državne ceste DC-55 (Vinkovci-Županja)", stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.