Policija objavila kako su umrla tri muškarca u vikendici kod Popovače

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

U PETAK oko 6:30 policija je zaprimila dojavu da se u vikendici na području Velike Ludine nalaze tri muške osobe koje se ne osjećaju dobro. Izlaskom na mjesto događaja policijski su službenici zatekli tri beživotna tijela, na kojima nisu uočene ozljede.

Policija je sad objavila detalje. Koban je bio suhi led, baš kako se već u petak neslužbeno doznalo, kažu.

"U petak, 30. kolovoza u mjestu Vidrenjačka Kosa, Općina Velika Ludina, u vikendici, pronađena su tri  beživotna tijela. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice, te je utvrđeno da se radi trojici muškaraca starosti 57,58 i 73 godine. U sklopu očevida pronađena je posuda sa suhim ledom za koji se pretpostavlja da su koristili prilikom procesa prerade mošta.

Danas, 2. rujna, temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u Sisku, na odjelu patologije sisačke Opće bolnice obavljene su obdukcije, te je utvrđeno da je smrt kod trojice muškaraca nastupila uslijed ugušenja zbog prevelike koncentracije ugljik-dioksida i smanjena koncentracije kisika u podrumskoj prostoriji gdje su obavljali poslove prerade mošta.

O navedenom događaju policija Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi posebno izvješće", objavila je policija.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.