Policija objavila nove detalje o pucnjavi u Zagrebu

Foto: Index/Karlo Klasić

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakinjom zbog sumnje u pomaganje pri počinjenju kaznenog djela "Ubojstvo" u pokušaju, objavila je PU zagrebačka.

Sumnja se da je osumnjičena po prethodnom dogovoru s počiniteljem, putem mobilnog uređaja kontaktirala oštećenog 44-godišnjaka i dogovorila sastanak na području Ulice Dobriše Cesarića. Nedugo zatim osumnjičena i počinitelj su se osobnim automobilom marke BMW dovezli do dogovorene adrese, da bi potom došlo do verbalnog sukoba između oštećenog i počinitelja.

Nakon prvotnog verbalnog sukoba muškarac poznat policiji za kojim se intenzivno traga je ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja, čije je zrno pogodilo oštećenog 44-godišnjaka, dok je on zajedno sa osumnjičenom pobjegao s mjesta događaja odvozeći se automobilom kojim su došli.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.