Ispalio više hitaca kod Doma zdravlja u Zagrebu. Nije pucao iz vatrenog oružja

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zagrebačka policija oglasila se o događaju na Knežiji. Podsjetimo, brojni policijski službenici sinoć su okupirali Ulici Rudolfa Bičanića u Zagrebu. Prve informacije govorile su kako se čula pucnjava te da su oštećena stakla na Domu zdravlja i jednom automobilu. 

Policija je utvrdila kako je nepoznati počinitelj kod ulaznih vrata zdravstvene ustanove ispalio dva hica koja su pogodila i probila vanjski dio staklene stijenke pored ulaznih vrata ustanove bez probijanja stijenke u cijelosti. U to vrijeme se kod ulaza nalazila građanka s maloljetnim djetetom, a i u čekaonici je bio jedan građanin s maloljetnim djetetom.

Nitko nije ozlijeđen 

Nepoznati počinitelj je potom ispalio i jedan hitac u prozor jedne od prostorija ustanove za vrijeme dok se u njoj nalazila zdravstvena djelatnica. Nakon toga se udaljio s mjesta događaja odnoseći sa sobom sredstvo kojim je pucao. 

Policajci su tijekom pregleda mjesta događaja utvrdili i oštećenje prednjeg stakla osobnog automobila marke Citroen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 22-godišnje djevojke. Citroen je bio parkiran na parkiralištu sa sjeverne strane zdravstvene ustanove te je utvrđeno da je oštećenje također nastalo ispaljivanjem jednog hica.  

Proveden je očevid. Pritom je pronađena ispaljena kuglica, što isključuje mogućnost da je navedeno počinjeno vatrenim oružjem. Nitko nije ozlijeđen, a u tijeku je kriminalističko istraživanje zbog kaznenih djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te oštećenje tuđe stvari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.