UBOJSTVO KOD VODICA Policija objavila koji automobil traže, ako ga vidite odmah javite

Foto: Facebook

"OBZIROM da se osobni automobil Mercedes, E klase, registracijskih oznaka ŠI 611 FR dovodi u vezu s današnjim događajem u Čistoj Velikoj, pozivamo građane ukoliko uoče ovo vozilo da o tome obavijeste policiju na broj 192, mail adresu policija@mup.hr ili u najbližoj Policijskoj postaji", objavili su danas iz šibenske policije.

>> Kraj Vodica pronađen mrtav specijalac, ubio ga sin? "Bili su jako sretna obitelj, živjeli su u idili"

Pretpostavlja se da se u njemu u bijeg dao 18-godišnji sin specijalca čije je tijelo jutros pronađeno u garaži u blizini Vodica.

Podsjetimo, u Čisti Velikoj, mjestu u zaleđu Vodica, u garaži obiteljske kuće je jutros oko 11:15 pronađen pripadnik Specijalne jedinice policije Split.

"Nakon dojave, u mjestu Čista Velika u svojoj obiteljskoj kući pronađen je mrtav 45-godišnji muškarac, pripadnik Specijalne jedinice policije Split. Okolnosti smrti se utvrđuju očevidom, a poduzimaju se i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj", javlja šibenska policija.

Prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je 45-godišnjeg specijalca ubio njegov malodobni sin te da je u njega navodno ispalio pet ili šest metaka iz službenog pištolja, nakon čega je pobjegao s majkom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.