Policijski auto naletio na biciklista koji je prošao kroz crveno u Vinkovcima

Ilustracija: Luka Batelic/PIXSELL

Jutros oko 6 sati u Vinkovcima, na raskrižju ulica Hrvoja Vukčića Hrvatinića, Ruđera Boškovića i Nikole Tordinca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena osoba. Policajac u službenom vozilu udario je biciklista, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 36-godišnjak upravljao biciklom krećući se kolnikom Ulice Nikole Tordinca.

Biciklist prošao kroz crveno, udarilo ga policijsko vozilo

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Hrvoja Vukčića Hrvatinića i Ulicom Ruđera Boškovića, na kojem se prometom upravlja uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima, biciklom je ušao u raskrižje, iako je na semaforskom uređaju za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo.

Uslijed opisanog, u središnjem dijelu raskrižja, na njegovu bočnu stranu prednjim dijelom udarilo je službeno policijsko vozilo, kojim je upravljao policijski službenik PU vukovarsko-srijemske, a koji je u navedeno raskrižje ušao dok je na semaforskom uređaju za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo, objavila je vukovarsko-srijemska policija.

Uslijed udara biciklist je odbačen na kolnik te je pritom lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć ukazana mu je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. Protiv biciklista slijedi izdavanje obaveznog prekršajnog naloga, kažu u policiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.