Poljaci napali domaće navijače, a onda se potukli s policijom. Deseci uhićenih

Foto: Pixsell/Davor Javorovic

Policija je kasno sinoć izvijestila da je privela više desetaka ljudi nakon nogometne utakmice Hrvatska - Poljska, koja je odigrana u Osijeku. Kako navode u priopćenju, nakon utakmice je nekoliko desetaka stranih navijača prvo napalo domaće, a potom se sukobilo s policijom.

Nedugo zatim se na drugoj lokaciji sukobilo nekoliko stranih i domaćih navijača, objavila je policija. Privedeno je više desetaka osoba te je kriminalističko istraživanje u tijeku, stoji u priopćenju.

Neredi i prije utakmice

Podsjetimo, do nereda je došlo i prije utakmice. Tako je jedan Poljak lakše ozlijeđen u tučnjavi hrvatskih i poljskih navijača uoči utakmice.

Navijači su se potukli oko 18 sati u užem središtu Osijeka, a brzom intervencijom policije spriječen je daljnji sukob. Tijekom sukoba jedan je strani državljanin lakše ozlijeđen, a policija je uhitila pet osoba.

Na tribinama više od 12.500 gledatelja, privođenja zbog baklji

Na utakmici nogometnih reprezentacija Hrvatske i Poljske na stadionu Opus Arena bilo je 12.612 gledatelja, a zbog uporabe pirotehničkih sredstava u prvom poluvremenu privedene su dvije osobe, navode u policiji.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.