Prgomet otkrio što je poručio Milanoviću na sastanku

Foto: Hina

DRAGO PRGOMET danas je u Šibeniku potvrdio kako je prihvatio poziv Andreja Plenkovića da se vrati u HDZ.

"Nastavio sam tamo gdje sam stao prije nekoliko godina. Poziv gospodina Plenkovića i prvi koraci koje je učinio kao novi predsjednik stranke jasno govori da će se HDZ profilirati kao stranka koja je otvorena za sve. Nitko nije suvišan i svatko je dobro došao tko će graditi tu stranku i državu Hrvatsku na temeljima međusobnog povjerenja, dijaloga. A ako ćemo se tući, tući ćemo se argumentima, činjenicama, a nikako ideološkim sukobima", rekao je Prgomet.

Izjavio je kako vjeruje da će se naći na izbornim listama HDZ-a.

"Vjerujem da ću biti na izbornim listama, Predsjedništvo treba donijeti odluku koja će biti u interesu stranke, a ne naših osobnih ambicija. Najvažnije je dobiti izbore, a duboko sam uvjeren da će Hrvatska demokratska zajednica ove izbore dobiti. Nakon toga će se razgovarati. U ovom trenutku je važno poslati jasnu poruku da novo vodstvo HDZ-a okuplja svoje bivše i sadašnje članove, želi graditi državu u kojoj ćemo konačno prestati voditi ratove svojih očeva, a početi razmišljati kako i od čega će živjeti naša djeca", rekao je Prgomet.

Osvrnuo se i na sastanak sa Zoranom Milanovićem.

"Na tom sam sastanku gospodinu Milanoviću rekao da neće biti naš kandidat za premijera Hrvatske, a to poručujem i danas. Zoran Milanović neće biti hrvatski premijer", kaže Prgomet.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.