Pričali smo s čovjekom koji je poznavao ubojicu iz Daruvara: Nikad se nije žalio

Foto: Index

Index je u Daruvaru dan nakon pokolja koji je počinio umirovljeni vojni policajac Krešimir Pahoki (51) pričao s ljudima koji su ga poznavali.

Podsjetimo, umirovljeni vojni policajac jučer je u Domu za starije i nemoćne pištoljem usmrtio i ranio više osoba, pet je osoba poginulo na licu mjesta, dok je naknadno u virovitičkoj bolnici preminula još jedna. Ubojica je ubrzo nakon krvavog pohoda uhićen, a među žrtvama koje je ubio bila je i njegova majka.

"Šokirani smo"

Pričali smo s čovjekom koji kaže da ga je poznavao i da se s njim nekad družio. Kaže da je šokiran ovime što se dogodilo i da ne može vjerovati da je Pahoki to napravio.

"Viđao sam ga. Izgledao je normalno, nije bilo nikakve sumnje da bi mogao ovo napraviti. Izbjegavali smo o pričati o ratu i vojsci. 

"Njegov odnos s majkom je izgledao normalno"

Jednom sam bio s njim kod njegove majke. Zvao me da mu je dosadno pa da idem s njim, ali to je bilo davno. Ona je u domu bila već jako dugo.

Njihov odnos je izgledao normalno. Plaćao joj je sve živo, i dom i sve ostalo što joj je trebalo. Imao je dobru mirovinu, i ona je imala dobru mirovinu", govori nam ovaj Daruvarčanin.

"Nikada se nije žalio"

"Nije se nikada ništa žalio. Koliko znam, pio je samo pivo. Dolazio je i ovdje ujutro sat-dva i popodne sat-dva. 

Viđali smo ga skoro svaki dan. Počastio bi svoje prijatelje pićem, nije bio škrt. Šokiralo nas je sve ovo skupa", dodao je.

Lokalci su nam rekli da je često provodio vrijeme ispred trgovine, ali i iza DVD-a Daruvar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.