Pridružite se CROZ AI Business Innovation Sprintu

Foto: Press

Želite potaknuti rast i inovacije u svom poslovanju koristeći umjetnu inteligenciju, ali niste sigurni gdje i kako početi?

AI Business Innovation Sprint pruža vašem timu jedinstvenu priliku da riješi stvarne poslovne izazove i iskoristi moć umjetne inteligencije za mjerljivo unaprjeđenje poslovanja.. Završni dan ovog dvotjednog iskustva, organiziranog od strane CROZ-a u suradnji s IBM-om, održat će se 21. studenog 2024..

CROZ, kao BizTech konzultantska tvrtka poznata po spajanju naprednih tehnologija s poslovnom strategijom, pruža priliku da razvijete rješenje temeljeno na AI mogućnostima –i osvojite potpuno besplatan Proof of Concept (PoC) kako biste svoju ideju pretvorili u stvarnost.

Sigurno putovanje prema poslovnoj transformaciji

Ovo nije samo jednodnevni događaj – radi se o programu koji će vaš tim voditi kroz čitav proces razvoja AI rješenja.

  • Podrška u ideaciji: Program uključuje dvije radionice pod stručnim mentorstvom od strane CROZ i IBM konzultanata. Vaš tim će analizirati poslovni koncept, validirati njegovu izvedivost te procijeniti njegov utjecaj na poslovanje. Aktivnosti se odvijaju tijekom dva tjedna koja prethode završnom događaju 21. studenog,
  • Praktična obuka: CROZ tim stručnjaka će usko surađivati s vama, pružajući uvide kako uskladiti AI mogućnosti s vašom poslovnom strategijom za optimalan rezultat.
  • Završni događaj: 21. studenog 2024. u sjedištu CROZ-a u Zagrebu, vi i vaš tim predstavit ćete svoj prototip. Ovaj će događaj biti izložba inovacija, gdje će vaša rješenja ocijeniti panel stručnjaka, a imati ćete priliku vidjeti i druge predstavljenje ideje.

Zašto sudjelovati?

  • Poticaj za poslovne inovacije: Ovo je prilika da istražite kako AI može riješiti ključne poslovne izazove, povećati operativnu učinkovitost, povećati profitabilnost i otvoriti nove izvore prihoda. Direktori i poslovni lideri mogu iskoristiti ovaj događaj kako bi pokrenuli nove AI projekte s mjerljivim ROI-em i smanjili rizik u inovacijama.
  • Osigurajte financirani Proof of Concept (PoC): Pobjednički tim će osvojiti potpuno financiranu uslugu PoC, što omogućuje brzi prelazak iz koncepta u stvarnost –smanjujući rizik od promašenih investicija.
  • Dodatna edukacija i stručni uvidi: Iskoristite stručnost vrhunskih AI i poslovnih konzultanata iz CROZ-a i IBM-a, koji će vam pomoći izgraditi rješenje koje je usklađeno s vašim poslovnim ciljevima i donosi mjerljive rezultate.
  • Kreirajte prototipe spremne za tržište: U samo dva tjedna, razvit ćete funkcionalni prototip s realnim tržišnim potencijalom, koji može donijeti vašem poslovanju konkurentsku prednost. Panel stručnjaka pružit će vam strateške povratne informacije o inovativnosti, skalabilnosti i izvedivosti vašeg rješenja.
  • Umrežavanje s liderima industrije: Povežite se s poslovnim liderima i inovatorima iz različitih industrija, razmijenite iskustva i otkrijte prilike za suradnju i strateška partnerstva.

Tko može sudjelovati?

Ovaj ekskluzivni događaj otvoren je za sve željne korištenja AI mogućnosti za poslovni rast. Bilo da ste CEO, direktor transformacije, voditelj odjela ili samo imate ideju za unaprjeđenje svog svakodnevnog rada, ovaj je događaj prilagođen vama i vašem timu kako bi vam pomogao pretvoriti inovativne ideje u stvarnu poslovnu vrijednost.

Radite uz vodeće industrijske stručnjake kako biste ubrzali primjenu AI mogućnosti u svom poslovanju i razvili prototip koji rješava konkretne poslovne izazove.

Ne propustite prilikuPRIJAVI SE!

  • Dvotjedno dinamično iskustvo: Fokusirani sprint osmišljen kako bi vaš tim opremio znanjem i alatima za razvoj tržišno spremnog prototipa.
  • Završni događaj 21. studenog: Predstavite svoj prototip panelu AI i poslovnih stručnjaka te dobijte ključne povratne informacije.
  • Financirani PoC za pobjednički tim: Osvojite potpuno financiran Proof of Concept i osigurajte da vaša ideja brzo pređe iz faze koncepta u fazu realizacije.

CROZ: Vaš partner u poslovnoj transformaciji

S dugogodišnjim iskustvom u organizaciji AI hackathona i inovacijskih sprintova, CROZ je vodeći partner u vođenju tvrtki kroz proces usvajanja novih tehnologija.

Naši prethodni događaji rezultirali su rješenjima koja su uspješno implementirana u raznim industrijama: Agrikulture, Financija i Modernih poduzeća.

Ako želite pratiti razvoj AI tehnologije relevantne za poslovanje, zapratite naš AI à la carte newsletter!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.