Priveden muškarac koji se zatvorio u kuću kod Požege i prijetio

Nakon pet sati neizvjesnosti, okončana je kriza u Starom Brestovcu. Oko 14 sati policajci su iz kuće izveli muškarca koji se od jutra zatvorio u kuću i prijetio. 

Iz policije kažu da su od 9 do 14 sati postupali" po događaju u kojemu se 38-godišnji muškarac, pod specifičnim okolnostima, zaključao u obiteljsku kuću iz koje je odbijao izaći".

"Nakon nekoliko sati, ipak je, na zahtjev policijskih službenika, dragovoljno izašao iz kuće te je prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega radi pružanja liječničke pomoći.

U kući je boravio sam i tijekom postupanja nije dolazilo do ugrožavanja sigurnosti drugih osoba niti je bilo  potrebe za primjenom sredstava prisile", objavili su iz policije.  

U kući povremeno živi obitelj, muškarac sa suprugom i troje djece.  Iz PU požeško-slavonske za Index su potvrdili da je muškarac bio sam u kući. Neslužbene informacije da su zatočena njegova supruga i djeca nisu točne.

Požega.eu piše da je obitelj živjela u Zagrebu, a nedavno su se doselili u Brestovac. Policija je već i ranije bila na intervenciji na ovoj adresi zbog obiteljskih problema.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.