Proradile naplatne na Demerju

Screenshot: HAK

Iz Hrvatskih autocesta stigla je obavijest da su naplatne proradile.

"Nastavno na obavijesti da naplatna postaja Demerje ne radi, želimo vas izvijestiti da su svi tehnički problemi otklonjeni te da je naplatna postaja u punoj funkciji. Problemi koji su se javili u radu POS sustava su otklonjeni u 5.15. Također ENC sustav je cijelo vrijeme bio u funkciji", javili su iz HAC-a.

Ranije je HAK objavio kako je na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići zabrana je prometa za sva vozila na izlazu kod Naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba zbog tehničkog kvara u sustavu naplate te su se vozila preusmjeravala na Naplatnu postaju Lučko.

Jak vjetar na magistrali

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, javlja HAK.

A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu):

  • povećana je gustoća prometa te se vozi usporeno uz povremene zastoje između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru istoka zbog radova

Jadranska magistrala (DC8):

  • zbog jake bure zabrana je za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene;
  • zbog prometne nesreće u naselju Murvica Donja vozi se otežano
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.