Policija danas: Ukraden je pikamer. Policija danima o pijanom policajcu: ...

PU primorsko-goranska na svojim stranicama svakodnevno objavljuje, kako sami pišu, "vijesti o značajnijim kriminalističkim istraživanjima i događajima s područja njihove Policijske uprave".

Tako su danas objavili vijest "Otuđen hidraulični čekić".

"Na području Viškova otuđen je hidraulični čekić, tzv. pikamer, vrijednosti tri i pol tisuće eura.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je između 2. i 4. lipnja na području Viškova počinio kazneno djelo krađe.

Riječ je o krađi hidrauličnog čekića, tzv. pikamera, marke Atlas Cop Kosb-152.

Ovim kaznenim djelom oštećen je 44-godišnji hrvatski državljanin, a materijalna šteta se cijeni na tri i pol tisuće eura", objavili su u priopćenju.

Zašto ovo pišemo?

Pijani policajac koji je vozio u suprotnom smjeru im nije "značajan" događaj

Prošlog petka pijani policajac na autocesti kod Rijeke skrivio je prometnu nesreću. Index je doznao da se policajac kretao autocestom u suprotnom smjeru te kod Čavli udario u auto, u kojem su bili mladić i djevojka, a zatim je pobjegao s mjesta nesreće.

Policija o tome nije izvijestila.

Pitali smo ih zašto.

"Skrećemo pažnju da policijska uprava objavljuje sva priopćenja o prometnim nesrećama sa smrtnom posljedicom i teško ozlijeđenim osobama, dok za ostale prometne nesreće odgovara na izravan upit", kažu iz PU primorsko-goranske, koja na naš dodatan upit o tome na kojoj je poziciji zaposlen policajac koji je pijan vozio u suprotnom smjeru nije željela odgovoriti. Rekli su samo da se ne radi o načelniku.

Naknadno se doznalo da se radi o zamjeniku načelnika. Potvrdio je to i ministar Božinović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.