Rodbina u Engleskoj otrovala 22-godišnju mladu majku

DETEKTIVI iz Odjela za ubojstva uhitili su u Bradfordu četvero članova obitelji 22-godišnje djevojke koja je preminula u bolnici od posljedica, kako se sumnja, namjernog trovanja.

Sana Abbasi, 22-godišnja mlada majka pakistanskog podrijetla, preminula je u gradskoj bolnici nakon čega je pod sumnjom u ubojstvo uhićen njezin 23-godišnji muž. Pod istom sumnjom uhićeni su i njegova 56-godišnja majka, 28-godišnji brat te 25-godišnja sestra.

Iznenadni bolovi

Mlada žena, koja je došla iz Pakistana kako bi se udala za 23-godišnjaka, u bolnici je završila zbog iznenadne bolesti. Agonija je za mladu majku počela 19 dana nakon što je rodila savršeno zdravu kćerku. 

Djevojka je tada počela osjećati jake bolove u trbuhu te nije mogla pomicati udove. Uslijedio je potom višetjedni boravak na intenzivnoj njezi. Mlada majka puštena je nakon nekog vremena na kućnu njegu, no već za par dana opet se s bolovima prijavila u bolnicu. Djevojka je uskoro preminula.

Izolirana s mužem i svekrvom

Povod za sumnju dala je obdukcija tijela. Sada se još čekaju toksikološki nalazi. U policiji se nadaju kako će netko od njezinih susjeda znati kako je Sana Abbasi oboljela jer je živjela relativno izolirano sa svojim suprugom i njegovom majkom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.