Mrtav pijan napravio prometne prekršaje i vrijeđao policajce kod Zagreba. Zatvoren je

Screenshot: Google Maps

Sud je odredio desetodnevno zadržavanje u zatvoru, do izricanja konačne kazne, 37-godišnjaku koji je vrijeđao i omalovažavao policajce nakon što su ga u subotu oko 9.40 sati u Rugvici alkotestirali i zatekli u nizu prometnih prekršaja, izvijestila je zagrebačka policija..

U policiji kažu da su 37-godišnjaka prošle subote zaustavili zbog kontrole dok je vozio automobil Rugvičkom cestom u smjeru zapada. 

Za vrijeme kontrole, muškarac je verbalno vrijeđao policajce, a i fizički je nasrtao na njih, a nakon što je upozoren da prestane, 37-godišnjak se oglušio te ih je nastavio vrijeđati i omalovažavati zbog čega je uhićen.

Napuhao 2 promila

Policajci su potom utvrdili da 37-godišnjak nije položio vozački, odnosno da je upravljao automobilom prije stjecanja prava i to dok je u organizmu imao 2 promila alkohola. Osim toga, nije koristio sigurnosni pojas niti je kod sebe imao prometnu dozvolu.

U policiji ističu da je 37-godišnjak smješten u posebnu prostoriju do otriježnjenja te je doveden na nadležni sud koji mu je odredio zadržavanje do deset dana kako bi mu u tom periodu izrekao kaznu zbog počinjenih prekršaja, nakon čega je prepraćen u zagrebački zatvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.