S TV Pink izbačene su samo reklame za hrvatski turizam: "Objavljujemo samo ono što je provjereno"

NAKON što su mnogi hrvatski mediji napali TV Pink zbog napada na Todorića i njegovu Ideu te priče o ulaganjima srpskih biznismena u Hrvatsku, razgovarali smo s kolegama iz Mitrovićeve TV kuće.

< Video - Mitrovićeva televizija optužuje: U Todorićevoj tunjevini su žilice i crvi

Oni su demantirali da je s televizije izbačeno išta drugo osim reklama za hrvatski turizam, te tvrde kako u svojim informativnim emisijama "objavljuju samo ono što je provjereno".

Otvorili smo Pandorinu kutiju

"Otvorili smo Pandorinu kutiju, javljaju nam se mnogi koji su imali razne vrste problema s Hrvatskom, odnosno bahatim službenicima ili primitivnim pojedincima.", kažu nam kolege s TV Pink i dodaju kako nitko u njihovim redakcijama nema ništa protiv Hrvata niti imaju ikakvu namjeru pogoršavati regionalne odnose.

Kažu nam kako su proteklih godina imali dosta problema zbog forisiranja svega što je hrvatsko, pa im sada govore da im tako i treba.

"U našim informativnim emisijama objavljujemo samo ono što je provjereno, ali ima puno loših stvari, poput korupcije, kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj", kažu nam kolege te dodaju da je valjda bilo dosta da se hrvatsko-srpski odnosi pogoršavaju konstantno.

Privredna komora Beograda za strani Mitrovića

Podsjetimo kako  Dnevnik te televizije objavio veliki prilog o tunjevini K Plus, koja se prodaje u Todorićevim trgovinama Idea, a kao povod  je iskorištena izjava pedsjednika Udruženja za zaštitu potrošača Vojvodine Gorana Papovića koji je rekao da je sramotno i skandalozno da se u Srbiji prodaje tunjevina koja je povučena s tržiša Hrvatske, Slovenije i BiH.

Da je stvar puno šireg konteksta potvrđuje i vijest da je Mitroviću podršku dala i Privredna komora Beograda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.