Suić: Sanaderova fotografija je retuširana, on se osjeća dobro i nije posijedio!



BIVŠI šef HDZ-a Ivo Sanader sinoć je oko 20 sati u tajnosti iz zatvora u Remetincu prebačen na pretrage u polikliniku Medikol, a navodno je pregled trajao oko tri sata, da bi uz diskretnu pratnju specijalne policije, ponovno vraćen u zatvor. Fotoreporteri agencije Pixsell uspjeli su doći i do fotografije Sanadera koji izgleda mršavije i posijedio je.

U pitanju je samo noga

"Ma gledajte, slika je retuširana. Moj klijent se osjeća dobro i ne izgleda kao na fotografiji. Nije posijedio, njegove obrve nisu posijedile i nije tako dramatična situacija. Ne izgleda ni ispijeno kako se da zaključiti s fotografije. Uostalom, sinoćnji pregled isključivo je bio vezan za nogu", kazao je za Index odvjetnik Suić.

Podsjetimo, kako su Sanaderovi odvjetnici Goran Suić i Čedo Prodanović 26. srpnja opovrgnuli medijske napise da Sanader ima nekih drugih zdravstvenih problema osim noge. Tada su opovrgnuli i priču da je Sanader izgubio 20 kilograma, dodajući je izgubio puno manje kao i da je riječ o uobičajenom smanjenu težine za ljude koji se nalaze duže vrijeme u pritvoru.

"Ne znam. Znam da je Sanader imao zakazane preglede, no ne znam za Medikol", rekao nam je Suić jutros u telefonskom razgovoru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.