SDP-ov gradonačelnik Ploča dao ostavku

Foto: Facebook

Gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević dao je ostavku na tu dužnost nakon sedam godina volonterskog rada kako bi se usredotočio na rad u saboru kao zastupnik i liječničku karijeru u Zagrebu, a gradonačelničku dužnost preuzet će njegov zamjenik Ivan Marević.

Krstičević je svoju odluku detaljno pojasnio na Facebooku napomenuvši da je proteklih sedam godina volonterski obnašao dužnost gradonačelnika Ploča uz paralelan posao kirurga u splitskoj bolnici.

"Pločani nemaju razloga za brigu"

"Uz puno odricanja, malo sna i još manje života van posla, trudio sam se biti maksimalno odgovoran prema vama koji ste me izabrali", napisao je Krstičević, ponosan na sve što je Gradska uprava postigla u tom razdoblju. 

"Zahvalan sam što ste me dva puta birali, a vaše povjerenje i podrška su se prošili i izvan granica naših Ploča. Nakon što sam izabran u sabor, bilo je jasno da nije moguće istovremeno obavljati tri tako važne i odgovorne pozicije", rekao je.

Pločanima je poručio da nemaju razloga za brigu jer u Gradu ostaje uhodana ekipa suradnika s brojnim započetim i pripremljenim projektima, koji će se neometano odvijati i u budućnosti.

Nahvalio je Ivana Marevića

Za Ivana Marevića kaže da je posljednjih sedam godina bio više od njegove desne ruke i prvi operativac Grada.

"Sve pozitivno što se smo napravili zajedno posljednjih godina u Pločama ne bi bilo moguće da nije bilo njegovog napornog rada i doprinosa. Grad ostaje u rukama najkvalitetnije i najpouzdanije osobe za tu funkciju", naglasio je te istaknuo da je Gradska uprava Ploča danas posložen, funkcionalan i produktivan tim. 

"Uz liječnički put ću u saboru raditi za boljitak Ploča"

Osobno će, kaže, uz liječnički put koji nastavlja u zagrebačkoj bolnici, u saboru raditi za boljitak Ploča te za bolje i poštenije hrvatsko društvo.

"Zagreb do prije koju godinu nije bio u mojim planovima, ali tamo odlazim svjestan da bez konkretnijeg političkog angažmana nema značajnije društvene promjene", stoji u njegovoj Facebook objavi.

Na kraju Krstičević kaže da će, iako više neće biti gradonačelnik, ostati dio pločanske zajednice i biti na raspolaganju za svaku pomoć.

Drage Pločanke, dragi Pločani, posljednjih sedam godina obnašao sam volonterski dužnost gradonačelnika Ploča. Uz tu...

Objavljuje Mišo KrstičevićPetak, 30. kolovoza 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.