Sestra i otac HDZ-ovca fizički napali novinarku, oglasila se policija

Foto: Facebook/Melita Vrsaljko

Nagrađivana novinarka portala Faktograf i redateljica dokumentarnih filmova Melita Vrsaljko u utorak je fizički napadnuta u vlastitoj kući u Nadinu, a o svemu se sada oglasila i policija.

Prema njenoj objavi na društvenim mrežama, napala ju je Iva Perić, sestra Darija Vrsaljka, županijskog vijećnika iz redova HDZ-a, dan nakon što je na nju fizički nasrnuo njihov otac Ivan Vrsaljko na javnoj površini u Nadinu.

Trenutak napada Ivana Vrsaljka novinarka je uspjela zabilježiti kratkom videosnimkom, koju je s fotografijama napadačice Ive Perić i opisom svega što se događalo objavila na svom profilu na društvenim mrežama te sve prijavila policiji.

Jučer sam fizički napadnuta u vlastitoj kući nakon što mi je na vrata došla Iva Perić, kćer čovjeka koji me fizički...

Posted by Vrsaljko Melita on Wednesday, July 17, 2024

Iz Policijske uprave zadarske izvijestili su da su službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac 16. srpnja oko 14 sati postupali zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira u Nadinu:

"Zbog narušavanja javnog reda i mira, protiv 36-godišnje hrvatske državljanke, Ive Perić, nadležnom sudu dostavlja se optužni prijedlog te joj je izdana zaštitna mjera zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s oštećenom 31-godišnjom hrvatskom državljankom, novinarkom Melitom Vrsaljko.

Postupanjem policije utvrđeno je da je Iva Perić navedenog dana došla na adresu prebivališta Melite Vrsaljko, gdje ju je verbalno, a potom i fizički napala pri čemu joj mobitel iz ruke bacila na tlo.

U daljnjem postupanju obje su žene odbile ponuđenu liječničku pomoć."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.