Sin španjolskog glumca optužen za ubojstvo. Raskomadao je čovjeka na Tajlandu

Foto: EPA

Sin poznatog španjolskog glumca Rodolfa Sancha Aguirrea optužen je da je ubio i raskomadao čovjeka na Tajlandu. Daniel Sancho Bronchalo (29) priznao je jučer pred tajlandskim sudom krivicu za ubojstvo Edwina Arriete Arteage (44). Policija je prošlog tjedna na odlagalištu otpada na otoku Koh Phangan pronašla dijelove tijela žrtve. Sancho je rekao španjolskoj novinskoj agenciji EFE da ga je Arriete progonio i bio njime opsjednut. 

Sancho je prošloga četvrtka, nedugo nakon otkrića dijelova ljudskih ostataka, otišao u policijsku postaju Koh Phangan i prijavio nestanak Arriete. DNA analizom je utvrđeno da ostaci pripadaju Edwinu Arrieti. Kada je policija u petak ponovno ispitala Sancha, on je priznao da je počinio ubojstvo, piše BBC.

Zatim je u nedjelju odveo policiju na sedam različitih mjesta na koja je bacio dijelove raskomadanog tijela žrtve. Ostatke je stavio u plastične vrećice. Sancho se trenutno nalazi u zatvoru na otoku Koh Samui. Potječe iz poznate španjolske glumačke dinastije. Majka mu je glumica Silvia Bronchalo, dok mu je djed pokojni glumac Felix Angel Sancho Gracia. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.