Sindikalist o novom padu rampe: Plenković i Butković šute, treba početi od glave

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, Screenshot: Nova TV

Novi incident broda Jadrolinije dogodio se u luci Brestova. Na liniji Brestova - Porozina oko 16 sati pala je rampa trajekta Supetar.

>> Pala rampa na trajektu Supetar. Suspendiran prvi časnik

Sindikalist: Ovo se pretvara u tragikomediju

Neven Melvan iz Sindikata pomoraca Hrvatske komentirao je incident za Novu TV.

"Ovo se pretvara u nekakvu tragikomediju, da nema tragičnih posljedica, ovo bi bila čista komedija. Ministarstvo šuti, Jadrolinija šuti, daje čudna priopćenja, svi smo svjedoci da rampe padaju, da brodovi plutaju, ljudi ginu i ništa se ne događa. To je trenutak da moramo razmišljati da i mi počnemo šutjeti, da održimo minutu šutnje za ovakvu Jadroliniju. Dopustite da budem skeptičan na njihovu izjavu jer su oni dali izjave i kod broda Lastovo da je greška u posadi, što se pokazalo da nije točno. Prema tome, dopustite da budem skeptičan", rekao je Melvan.

"Mislim da je krajnje vrijeme da se stvari mijenjaju, treba početi od glave i napokon tu glavu promijeniti i staviti profesionalne ljude koji će znati Jadroliniju vratiti gdje i pripada, a to je da bude najveća i najjača brodarska kompanija u Hrvatskoj. Postalo je bespredmetno govoriti o ostavkama jer sve pokazuje da stvar ne funkcionira, da se tragedije događaju, međutim ministar šuti, politika šuti, premijer šuti i pravimo se da se ništa ne događa. Ajmo svi zajedno zatvoriti oči i nastaviti ovim putem", komentirao je Melvan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.