Širi se fotka Primorca i Mesića u invalidskim kolicima. Primorac se sad opravdava

Foto: Društvene mreže

Fotografija Dragana Primorca i Stjepana Mesića proširila se društvenim mrežama. Snimljena je tijekom vikenda u bolnici Naftalan u Ivanić-Gradu, gdje se Mesić oporavlja od operacije.

Dnevnik.hr piše da je Mesiću pukla Ahilova tetiva dok je kosio travu pa je operiran te je sada na rehabilitaciji. Za isti portal Primorac je rekao zašto se fotografirao s Mesićem.

Prije nego što je odgovorio kako je došlo do susreta s Mesićem, imao je potrebu reći da se prije toga družio s prijateljima iz općine Bilice, gdje je pjevao Thompsonovu Lijepa li si. Taj dan je u Ivanić-Gradu otvorio Bučijadu, rekao je, a nakon toga je s gradonačelnikom otišao u bolnicu Naftalan. 

"Gospodin koji je gurao kolica me zamolio za fotografiju"

"Gospodin koji skrbi o bivšem predsjedniku Mesiću je gurao kolica, a mene je zamolio za zajedničku fotografiju. Isto su me zamolili i drugi ljudi koji su bili u blizini. Gospodina Mesića sam pozdravio, porazgovarali smo, upitao sam ga za zdravlje i krenuo dalje jer sam morao natrag u Zagreb", rekao je Primorac za Dnevnik.hr.

"Hrvatska o kojoj govorim neće zlorabiti pacijente u političke svrhe, a što je inače duboko neetički, i uvijek ću kao liječnik pozdraviti svakog pacijenta bez obzira na njegovu političku pripadnost, vjeroispovijed ili neku drugu različitost jer je to ljudski i biblijski.

Za mene je svaki pacijent prvenstveno čovjek, posebice kad sam u bolnici, i tako će uvijek biti jer to mi nalaže i Hipokratova zakletva i nikada neću raditi razliku među pacijentima", poručio je u odgovoru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.