Splitska policija u podrumu 38-godišnjaka pronašla heroin, kokain i pištolje

Foto: PU splitsko-dalmatinska

IZ POLICIJSKE uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom, za kojeg je utvrđena osnova sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnja i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Pronašli kokain, heroin, ecstasy...

Izvijestili su da je u sklopu kriminalističkog istraživanja jučer obavljena pretraga unajmljenog prostora u stambenom podrumu zgrade u Splitu kojim se koristi osumnjičenik.

Pritom je policija otkrila 502 grama kokaina, 643,4 grama heroina,1000 tableta ecstasyja težine 405 grama, 1680 grama amfetamina speeda, dva pištolja s tri spremnika, jedan prigušivač za pištolj, 41 komad streljiva call 7,65, tri digitalne vage te pribor i opremu za pakiranje droge.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju sinoć je 38-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za spomenuta djela, a protiv njega će biti podnesen i Optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.