Stanovnici Španskog o izgradnji bazena: "Imam skoro 90, ali mislim se prva okupati"

Foto: Youtube

POČETKOM srpnja u Španskom u Zagrebu započeli su radovi na izgradnji kupališnog kompleksa, a mi smo razgovarali sa stanovnicima kako bismo doznali što misle o bazenu na koji su čekali dva desetljeća, jesu li sretni zbog izgradnje kompleksa i planiraju li se okupati u bazenu. Evo što su rekli. 

"Imam skoro 90, ali mislim se prva okupati"

"Pozitivna je to stvar ako se ikada završi. Dugo smo čekali na bazen. Tko zna hoću li ja biti živa dok se to izgradi. Super je to za djecu. Tomašević bi trebao brinuti o smeću i očistiti grad. Sramota kakav je grad", "Mislim da je to super. Napokon se i to dogodilo. Ima puno posla, ali lijepo da se nešto radi u kvartu", tvrde neki. 

"Imam skoro 90, ali mislim se prva okupati. Veselim se. Živim tu već 40 godina, napokon nešto pametno", "Svejedno mi je, ne idem na bazene", "Dobro je za stanovništvo koje tu živi", "Svakako ću se okupati u bazenu", "Ma bit će milijun kupača tamo. Možda se ekipa pomokri u bazen"; zaključili su. 

Novi kompleks će sadržavati, između ostalog, sportsko-rekreacijski bazen olimpijskih dimenzija, manji edukacijsko-rehabilitacijski bazen, saunu, wellness, fitness, korektivnu dvoranu i tribine za 300 gledatelja. Kompleks će imati jednu podzemnu i dvije nadzemne etaže i nalazit će se između Zagrebačke avenije i naselja Špansko-Oranice. 

Evo kako će izgledati. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.