Švicarac ubio suprugu i samljeo joj tijelo. "Otac je našao glavu u vreći za smeće"

Screenshot: Instagram

Kristinu Joksimović (38) zadavio je, raskomadao i odrubio joj glavu suprug Marc Rieben (41), koji je dijelove njezinog tijela usitnio u industrijskom blenderu.

MailOnline piše da je Kristinin otac 13. veljače pronašao njezinu glavu u vreći za smeće u prostoriji za pranje rublja u njezinoj kući kod Basela.

Otac je navodno pronašao crnu vreću za smeće iz koje je virila plava kosa.

"Kada je otvorio crnu vreću za smeće, vidio je kako joj je odsječena glava s kosom koja je još uvijek bila pričvršćena", rekla je obiteljska prijateljica, koja je dodala da godinama poznaje Kristinine roditelje i druge rođake.

"Njezin otac se donekle drži, ali njezina smrt ga razdire"

Kristinin otac navodno je pronašao dijelove tijela svoje kćeri nakon što je nekoliko sati proveo u kući, večerao s unukama i razgovarao sa suprugom manekenke, koji se pretvarao da ne zna gdje je ona, tvrde izvori za MailOnline.

Drugi izvor, 59-godišnji obiteljski prijatelj, rekao je da je Kristinino ubojstvo bilo velik šok za obitelj.

"Njezin otac se donekle drži, ali njezina smrt ga razdire", rekao je.

Kristinin suprug u ožujku je priznao da je ubio suprugu i majku svoje djece, ali je dodao da je to učinio nakon što ga je napala nožem. Prethodno je tvrdio da je Kristinu pronašao mrtvu, a onda je u panici raskomadao. 

Nalazi istrage navode da je njezin suprug nakon ubojstva pokazao nedostatak empatije i sociopatsko ponašanje te pokušao prikriti zločin. Lokalni mediji dali su mu pseudonim Thomas zbog švicarskih zakona o privatnosti.

Kristina je bila misica srpskih korijena, a rođena je u Binningenu. Osvojila je titulu Miss sjeverozapadne Švicarske i bila finalistica Miss Švicarske 2008. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.