Svjedok: Žena je imala krvavo oko. Zvao sam policiju kad je ušao u kafić

Foto: Index

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska potvrdila je da je muškarac koji se dovodi u vezu s višestrukim ubojstvom u ponedjeljak prijepodne u daruvarskom domu za starije i nemoćne osobe pod policijskim nadzorom.

U policijskoj upravi navode da su oko 10:10 zaprimili dojavu kako je muška osoba uporabom vatrenog oružja usmrtila i ranila više osoba u domu za starije i nemoćne osobe. Jedan svjedok pomogao je ranjenima neposredno nakon pucnjave. Kaže da je on zvao policiju kad je vidio ubojicu kako ulazi u kafić.

"Zaposlenica je imala krvavo oko, gospodin je imao metak. Tu smo stavili kutiju prve pomoći, ja sam im pomogao koliko sam mogao, zvao sam policiju. Čovjek je rekao da je to bio ćorak, ja to ne znam. Išao je na hitnu, krvario je. 

Oni su došli ovdje u panici, ja sam odmah zaključao vrata. Oni su ga prepoznali, taman je bio na uglu, on je otišao u kafić. Ja sam to rekao policiji", kazao je svjedok za Index.

Ubojicu je, kaže, poznavao iz viđenja. "Možda je bio tu koji put", rekao je svjedok. Rekao je da je čuo pucnjavu, ali nije isprva znao o čemu se radi. Mislio je da je riječ o nekim radovima, nije mislio da je došlo zaista do pucnjave.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.