Trump: Melaniji je jako teško zbog mog suđenja. Mora čitati sva ta sr***a

Foto: EPA

Donald Trump rekao je da je suđenje protiv njega "jako teško" za njegovu suprugu, bivšu prvu damu Melaniju Trump, prenosi Newsweek .

Trump je postao prvi bivši američki predsjednik osuđen za zločin kada je u četvrtak proglašen krivim po 34 točke optužnice za krivotvorenje poslovne dokumentacije u slučaju koji proizlazi iz tajne isplate novca pornoglumici Stormyj Daniels tijekom predsjedničke kampanje 2016.

Optužen je da je pokušao zataškati vijest o navodnom izvanbračnom seksualnom odnosu. Trump je negirao da je imao odnose s Daniels i žestoko je kritizirao presudu porote.

"Mora čitati sva ta sr***a"

Dok je nekoliko članova Trumpove obitelji prisustvovalo suđenju kako bi mu iskazali podršku, Melania Trump nije dolazila u zgradu suda na Manhattanu.

U intervjuu koji je u nedjelju emitiran na Foxu, Trump je rekao da je Melanija "dobro", ali da joj je "jako teško".

"Mislim da je mojoj obitelji teže nego meni", rekao je Trump. Ona je dobro, ali mislim da joj je jako teško. Mislim, dobro je. Ali, znate, ona mora čitati sva ova sr***a", dodao je.

Inače, izvori bliski Trumpu su posljednjih dana govorili o Trumpovoj ljutnji što mu Melanija nije pružila javnu podršku. Također, Melanije se nije pojavila ni na jednom suđenju u postupcima koje se vode protiv Trumpa-

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.