Trump: Tko sada vodi našu zemlju? To nije pokvareni Joe, on nema pojma gdje se nalazi

Foto: EPA, Truth Social

U TELEFONSKOM razgovoru sa CNN-om nekoliko minuta nakon što je predsjednik Joe Biden objavio svoj izlazak iz utrke za 2024. godinu, bivši predsjednik i kandidat za predsjednika Donald Trump opisao je Bidena kao "daleko najgoreg predsjednika u povijesti zemlje." Nakon toga na svojoj mreži Truth Social nije prestajao pisati objave.

Zapitao se vjeruje li itko da je američki predsjednik Joe Biden, koji je danas objavio da ipak neće biti kandidat u utrci za novi mandat, imao koronavirus.

"Zar itko stvarno vjeruje da je pokvareni Joe imao covid? Ne, želio je otići još od 27. lipnja, noći debate, gdje je bio potpuno uništen. To je bio veliki trenutak u padu Joea Bidena. To je bio trenutak kada je Joe otkriven onakvim kakav jest, nesposoban čovjek koji nikada nije trebao biti predsjednik. Joe Biden nije sposoban služiti - on uništava našu zemlju!" napisao je Trump.

"Nije gotovo! Sutra će se pokvareni Joe Biden probuditi i zaboraviti da je danas odustao od utrke!" napisao je.

"Tko sada vodi našu zemlju? To nije pokvareni Joe, on nema pojma gdje se nalazi. Ako ne može voditi kampanju, ne može voditi ni našu zemlju!!!" zadnji je unos trenutno na Trumpovom profilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.