Tužan odlazak: Ševi se poklonilo preko tisuću štovatelja

GROBLJE Miroševac danas je puno obožavatelja pokojnog ministra obrane Republike Pešćenice. Ljudi stoje u redu dugom 100-tinjak metara kako bi došli do odra gdje su stražu pored Ševinog odra držali njegovi Laki, Braco, Jaran, Emir, Anđa, Jumbo, uz njegovu sliku i napis na križu "Ovdje počiva Zvonimir Levačić, 67 godina starosti". Uz odar su došli su Zoran Krivić, voditelj TV aukcije, te kutinski Gibo, pobjednik prve Dore Noćne more.

Od njegove rodbine na sprovodu je samo Ševin brat Mirko. Željka Malnara na sprovodu nema zbog teške bolesti pluća.

U koloni koja je Ševu ispratila na vječni počinak bili su i Milan Bandić, Ljubo Ćesić Rojs, Pero Kovačević, Mirna Berend. Braco je nosio Ševinu sliku ispred lijesa.

U ime ekipe Noćne more, od Ševe se oprostio Vlado Matijević Jaran koji je neutješno jecao: "U našim srcima ti nisi umro, ti si vječan. Bok, dragi prijatelju zauvijek." Braco mu je u posljednjem pozdravu poručio: "Ševa, neka te Bog primi za ruke. Bok." Braci je nad Ševinim grobom pozlilo, pa je morao sjesti i osvježiti se.

Rojs nam je nakon sprovoda rekao kako je otišao veliki čovjek. "Otišao je veliki čovjek, naš dragi Ševa, neka mu je laka hrvatska zemlja koju je toliko volio." Emir poznatiji kao erotski pjesnik koji je po stažu najstariji od pripadnika ekipe iz Noće more i koji je teško susprezao suze komentirao je: "Ne znam ima li to sve skupa smisla nakon Ševinog odlaska, bio je krasan i najbolji član naše ekipe, neka ga čuva Majka Božja od Kamentih vrata", rekao je Emir.

Nedjeljko Badovinac Jambo, bivši producent Noćne more i nekada glavni čovjek iza kulisa Noćne more, također nije mogao vjerovati da Ševe više nema, ali smatra srećom u nesreći da se Ševa nije mučio. Uz njega je bio legendarni voditelj TV aukcije Zoran Krivić koji je nosio Ševin portret uhvaćen u njegovoj karakterističnoj pozi. Na pitanje o vrijednosti tog djela, odnosno zamolbu da ga procijeni, odgovorio je "To nema vrijednosti, jer je neprocjenjivo".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.