U BiH uhićena pjevačica osumnjičena za pomaganje vođi Škaljarskog klana

Foto: Instagram

Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) jučer su, u suradnji s Policijskom upravom Istočno Sarajevo, uhitili dvije osobe koje se sumnjiči za pomaganje u skrivanju Ognjena Orašanina, vođi Škaljarskog klana.

Uhićeni su O. O. iz Sokoca i V. C. iz Sarajeva, a terete se za organizirani kriminal povezan s kaznenim djelom pomaganja počinitelju. Tijekom uhićenja oduzeti su predmeti koji bi mogli poslužiti kao dokazi u postupku.

"Navedene osobe sumnjiče se da su počinile kazneno djelo pružanja pomoći u skrivanju O. O. iz Sokoca, za kojim je bila raspisana tjeralica, a koji je član Škaljarskog klana", naveli su iz MUP-a RS.

Među uhićenima je pjevačica

Prema informacijama Nezavisnih novina, među uhvaćenima su pjevačica Verena Cerovina i Ognjen Odović. Nakon dovršetka kriminalističke obrade, osumnjičeni će biti predani Tužiteljstvu BiH uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu.

Oni se dovode u vezu s Ognjenom Orašaninom, za kojim je također bila raspisana tjeralica Interpola. Orašanina je početkom rujna uhitila policija u sarajevskom naselju Otoka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.