U Jarunu nađeno tijelo muškarca koji je nestao tijekom izlaska? Oglasila se policija

Foto: Luka Antunac/PIXSELL

Tijelo muškarca pronađeno je jutros u Jarunu, a obdukcija tek treba utvrditi je li smrt nastupila kao posljedica nesretnog slučaja ili kaznenog djela, poručuju iz Policijske uprave zagrebačke.

Na zagrebačkom Jarunu, u Malom jezeru, jutros 10:35 pronađeno je tijelo 42-godišnjeg muškarca. Na mjestu događaja je, uz policijske službenike koji su ga osiguravali i proveli očevid, bila potrebna i intervencija vatrogasaca. Nakon intervencije tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, gdje se utvrđuje uzrok smrti. 

Zasad nema tragova koji bi ukazivali na to da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela, poručuju iz zagrebačke policije. Nakon završene obdukcije bit će poznato više informacija.

Radi se o muškarcu koji je nestao tijekom izlaska?

Kako doznajemo, sumnja se da tijelo pripada muškarcu čiji je nestanak prijavljen sinoć. Navodno su muškarci koji su bili u izlasku na Jarunu u jednom trenutku otišli plivati, a 42-godišnji muškarac je ušao u jezero i nije se vratio. 

Ujutro su došli vatrogasci i policija pretraživati Jarun i pronašli su tijelo.

"Ono što možemo reći u ovom trenutku jest da su u tijeku aktivnosti vezane za prijavljeni nestanak osobe", rekli su za Index jutros iz zagrebačke policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.