U Ličko-senjskoj od 56 testiranih 18 pozitivnih. Umrle 2 osobe

Foto: Marko Dimić/Pixsell

S PODRUČJA Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 18 je novooboljelih osoba od covida-19 te su dvije osobe preminule.

8 oboljelih osoba je s područja Senja, 4 s područja Gospića, 3 iz Otočca, 2 iz Brinja te jedna iz Novalje. U tijeku je epidemiološka obrada kontakata oboljelih osoba.

Dvije osobe starije životne dobi (83 i 92 godine) preminule su u OB-u Gospić. Preminule osobe su korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije te su uz potvrđeni virus imale i niz kroničnih bolesti.

Ukupno je oboljelo 597 osoba od covida-19 s područja Ličko-senjske županije, od čega su 174 aktivna slučaja, 398 osoba je izliječeno te 25 osoba preminulo.

Trenutno aktivni slučajevi po gradovima/općinama:

1.      Gospić – 41

2.      Otočac – 20

3.      Perušić – 4

4.      Brinje – 4

5.      Plitvička jezera – 1

6.      Senj – 15

7.      Novalja – 8

8.      Karlobag – 2

9.      Dom za starije i nemoćne osobe LSŽ - 79

U posljednja 24 sata provedeno je testiranje nad 56 osoba.

Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije su 262 osobe. Policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere poštivanja izrečenih mjera samoizolacije "COVID 19" kojom prilikom nisu utvrđena kršenja/nepoštivanja izrečenih mjera.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.