U Manchesteru ušao u krivi avion EasyJeta. Uhićen je

Foto: EPA

U zračnoj luci Manchester odgođen je let nakon što se muškarac "pogrešno" ukrcao u zrakoplov, objavio je danas niskotarifni avioprijevoznik EasyJet. BBC doznaje da je putnik iz zračne luke trebao letjeti drugim letom EasyJeta, ali je greškom ušao na let za Milano. Do incidenta je došlo u petak navečer.

Svi su se putnici morali iskrcati iz zrakoplova jer su obavljene dodatne sigurnosne provjere u skladu sa standardnom procedurom. Policija je priopćila da se "muškarac ukrcao na let bez ispravne dokumentacije" te je uhićen.

"Dodatne provjere"

U avionu nije pronađeno ništa sumnjivo i ništa ne sugerira da je incident povezan s terorizmom, objavila je policija. Glasnogovornik EasyJeta rekao je da je let bio "podvrgnut dodatnim sigurnosnim provjerama, u skladu s procedurama, zbog putnika koji se pogrešno ukrcao na let".

"Sigurnost i zaštita su naš najveći prioritet i stoga radimo s našim partnerima u zračnoj luci Manchester kako bismo shvatili kako se uspio ukrcati na let", dodaju.

Glasnogovornik policije rekao je sinoć da je muškarac u 20-ima uhićen pod sumnjom da se "namjerno skrivao u zrakoplovu bez dozvole". Glasnogovornik EasyJeta rekao je da "ne mogu otkrivati detalje dok istraga traje".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.