U nesreći na A1 poginuo muškarac. Jučer poginuo motociklist, drugi se bori za život

Foto: PU međimurska

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7:15 na autocesti A1 kod Pirovca poginuo je muškarac, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska. U nesreći su sudjelovali teretno i osobno vozilo, a odmah po dojavi na teren su upućene sve hitne službe.

Očevidom na mjestu događaja rukovodi Županijski državni odvjetnik, a promet se na navedenoj dionici ceste odvija uz privremenu regulaciju. Između čvorova Benkovac i Pirovac, u smjeru Dubrovnika, vozi se jednim trakom usporeno.

Liječnici se bore za život 30-godišnjaka 

Liječnici čakovečke bolnice bore se za život 30-godišnjaka koji je jučer teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u Mačkovcu kraj Čakovca nakon što je sletio s ceste. Prema očevidu, vozio je neregistriran i neosiguran motocikl, a brzinu kretanja nije prilagodio cesti, zbog čega je u desnom zavoju izgubio nadzor nad motociklom.

"U kočenju je izletio izvan kolnika na pješačko-biciklističku stazu, gdje je prednjim bočnim dijelom motocikla udario u prednji bočni dio nepropisno parkiranog osobnog automobila", objavila je policija. Nakon što se odbio od automobil, motocikl je udario u dvorišnu ogradu kuće i završio na cesti. Sat vremena kasnije u Fratrovcima u općini Bosiljevo motociklist je poginuo. 

Drugi motociklist preminuo u kolima hitne pomoći

"Dolaskom u mjesto Fratrovci, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad motociklom te sletio udesno, van kolnika, gdje je u klizanju udario u dvorišnu metalnu ogradu i betonsko postolje. Tijekom transporta do zdravstvene ustanove u vozilu hitne pomoći motociklist je preminuo", priopćili su iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.