U prometnoj nesreći kod Požege ozlijeđeno šest osoba od kojih je četvero djece

Foto: Pozega.eu
 
NEŠTO prije 11 sati na državnoj cesti Pleternica-Batrina kod sela Komornice došlo je do prometne nesreće. Pretpostavlja se da je uzrok sudara dvaju vozila nepropisno pretjecanje i neprilagođena brzina, piše portal Požega.eu.
 
U prometnoj nesreći je ozlijeđeno četvero djece, te dvije odrasle osobe. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Opću županijsku bolnicu Požega.
 
Zračni jastuci su donekle ublažili udar
 
Nesreća se dogodila prilikom pretjecanja vozila. U nesreći je sudjelovao osobni automobil Mercedes stranih registracija koji se kretao od pravca Pleternice prema Batrini, a u istom smjeru se kretalo i kombi vozilo WV požeških oznaka.
 
U trenutku sudara, Mercedes je od siline udarca odbačen u kanal pokraj kolnika gdje se okretao. U njemu se uz dvije odrasle osobe nalazilo četvero djece, a otvorili su se zračni jastuci koji su donekle ublažili udar.
 
Očevid je u tijeku, a promet tom dionicom ceste je otežan te se odvija jednim kolničkim trakom. Prema dostupnim podacima, radi se o lakšim tjelesnim ozljedama kod svih šestero ozlijeđenih.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.