U pucnjavi u Kaliforniji ubijena djevojka (17). Napadač cijelu noć radio probleme?

Djevojka (17) je ubijena, a još pet osoba je ranjeno u pucnjavi koja se rano u subotu dogodila na zabavi u blizini sveučilišnog kampusa u sjevernoj Kaliforniji, priopćila je policija. Policajci koji su oko 3:30 ujutro reagirali na dojave o pucnjavi, pronašli su šest ljudi upucanih u stambenoj zgradi u Chicu, rekao je šef policije Billy Aldridge.

Sve žrtve su prevezene u bolnice, gdje je tinejdžerka preminula. Dvojica muškaraca u dobi od 21 i 19 godina te 17-godišnja djevojka ostali su u bolnici i u stabilnom su stanju s ozljedama koje nisu opasne po život, rekao je načelnik. Dvojici drugih muškaraca, u dobi od 18 i 20 godina, pružena je pomoć u bolnici i pušteni su kući, rekao je Aldridge.

Policija nije objavila podatke o napadaču, no rekla je da je bila pozvana na istu adresu 30 minuta prije pucnjave i da je uhitila muškarca pod sumnjom da je mahao vatrenim oružjem. Taj osumnjičenik odgovarao je opisu čovjeka kojeg je ranije protjerala druga skupina ljudi, udaljena manje od dva kilometra od mjesta događaja.

Na toj prethodnoj zabavi izbila je tučnjava, a dvije osobe su hospitalizirane nakon udaraca u glavu, jedna bocom, a jedna vatrenim oružjem, rekao je načelnik. Nekoliko ulica zatvoreno je u subotu dok su istražitelji pretraživali područje tražeći dokaze. Najmanje tri parkirana automobila imala su rupe od metaka i razbijena stakla, navodi Chico Enterprise-Record.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.