Čovjek u SAD-u ubio kćer, zamjenicu šerifa. Priznao bratu: Napravio sam veliku grešku

Foto: Salt Lake County Sheriff's Office

Američki tužitelji su u petak optužili muškarca iz Utaha za ubojstvo, navodeći da je ubio svoju kćer, zamjenicu šerifa okruga Salt Lake. Hector Ramon Martinez-Ayala (54) priznao je u tekstualnoj poruci bratu da je napravio veliku grešku, a zatim pobjegao iz zemlje i upotrijebio bankovnu karticu svoje kćeri kako bi podigao novac. 

Žrtva Marbella Martinez (25) je u siječnju počela raditi u zatvorskom odjelu ureda šerifa okruga Salt Lake. Živjela je s ocem u Tooeleu, zapadno od Salt Lake Cityja, sve dok se nakon niza očevih opsesivnih poruka, nadzora i uhođenja nije preselila na nekoliko dana u hotel, piše NBC News. 

Postavio uređaj za praćenje u njezin auto, kasnije je zadavio 

Tužitelji navode da je uhođenje trajalo mjesecima i da su tekstualne poruke optuženika više nalikovale ljubomornom ljubavniku nego ocu. Martinez je također pronašao vrećicu s njezinim donjim rubljem u očevoj sobi.  

54-godišnjak je pak sredinom srpnja postavio uređaj za praćenje u kćerkin auto i kasnije ga upotrijebio kako bi pronašao nju i njenog partnera na planinarenju. Kada se ujutro 31. srpnja vratila u kuću, otac ju je zadavio, rekli su istražitelji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.