U sinoćnjoj teškoj nesreći u Kaštelima poginuo vlasnik poznatog splitskog fast fooda

Foto: Screenshot Dalmacija Danas

U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć oko 19:10 dogodila u Ulici bana Jelačića u Kaštel Starom, kada su se sudarila dva automobila, prema neslužbenim informacijama, poginuo je splitski ugostitelj Luka Kalpić, javlja Slobodna Dalmacija.

Riječ je o vlasniku poznatog lanca fast foodova Medeni koji već godinama posluje na tri lokacije u Splitu, kao i u Kaštel Starom, u kojem se nesreća dogodila. 

Svi kontakt-telefoni popularnih objekata brze prehrane su isključeni, narudžbe se ne primaju jer će fast foodovi na Gripama kod Higijenskog, na Zvončacu i Mertojaku te u Ulici Ivana Danila u Starom ostati zatvoreni najmanje do kraja ovog tjedna.

Zbog prometne nesreće Ulica bana Jelačića (D8 - stara Kaštelanska cesta) bila je zatvorena za sav promet. Splitsko-dalmatinska policija još nije objavila kako je točno došlo do nesreće. 

Nakon nesreće, podsjetimo, došlo je i do incidenta. 

"Na mjestu događaja nakon prometne nesreće došlo je do narušavanja javnog reda i mira te je jedna osoba dovedena u prostorije policije. Postupanje je u tijeku", priopćila je PU splitsko-dalmatinska. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.