U Sisku puklo 10 vodovodnih cijevi. HDZ: Kriva je SDP-ova gradonačelnica

Foto: Domagoj Orlić/Facebook

Posljednjih dana na području Siska zabilježeno je 10 puknuća vodovodnih cijevi, od čega četiri puta u Ulici Andrije Hebranga, upozorio je danas sisački HDZ optuživši gradonačelnicu Kristinu Ikić Baniček (SDP) da je pri asfaltiranju ulica ostavila dotrajale vodovodne cijevi.

Radovi na asfaltiranju sisačkih ulica, u vrijednosti od 204.000 eura, poslužili su za kampanju gradonačelnice za parlamentarne izbore, ustvrdili su HDZ-ovci na konferenciji za novinare.  

Radovi na zamjeni starih vodovodnih cijevi trajali bi duže od kampanje koju je vodila Ikić Baniček za sabor, a posljedica toga je raspad vodovodne mreže u naselju Željezara, tvrdi sisački HDZ.

Domagoj Orlić je podsjetio da je još 2018. godine Ikić Baniček najavila novi moderni sustav vodoopskrbe i odvodnje, a danas, šest godina poslije, nije završena niti polovica potrebne dokumentacija za prijavu tog projekta.

"Siščani iz Pogorelca i Vinogradske, iako plaćaju najskuplju komunalnu naknadu, još uvijek nemaju kanalizaciju, kao i brojna naselja", rekao je Orlić ustvrdivši da je "nepovratno propalo 60 milijuna iz EU fondova za projekt aglomeracije".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.