U Splitu opljačkana kladionica. Policija traga za Zavadlavovim bratom

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Jutros oko 9 sati u Velebitskoj ulici u Splitu opljačkana je kladionica. Dalmacija Danas neslužbeno doznaje kako se traga za Stanislavom Zavadlavom, mlađim bratom trostrukog ubojice Filipa Zavadlava. 

Dalmacija Danas piše kako je Stanislav Zavadlav u kladionicu ušao neposredno nakon otvaranja i počeo oružjem prijetiti djelatnici. Djelatnica je u jednom trenutku navodno uspjela pobjeći iz objekta, ali ju je Zavadlav uhvatio i natjerao da mu preda novac iz sefa. 

Djelatnica je uspjela stisnuti gumb za pomoć pa je policija brzo stigla na mjesto događaja, ali počinitelj se već udaljio u nepoznatom smjeru, doznaje Dalmacija Danas. Došli su u kontakt i sa svjedocima koji su vidjeli što se dogodilo. 

Filip osuđen na 40 godina zatvora

"Muškarac s puškom hvata ženu i tako trče u krug. Teški CSI u Splitu, a heroina je ispala jedino žrtva pljačke. Prolaznici su se prepali i skrivali u obližnje kafiće i trgovine, kukavice. Panika je zavladala, ali tužno mi je bilo vidjeti kako su na šokantni prizor svi okrenuli glavu i pobjegli. Što onda možemo očekivati u večernjim satima kada se ovo događa usred bijela dana?", zapitala se jedna svjedokinja. 

Podsjetimo, Filip Zavadlav je 11. siječnja 2020. s 37 metaka iz automatske puške ubio Marina Bobana (25), Juricu Torlaka (37) i Marina Ožića Paića (25). U listopadu prošle godine je zbog tog zločina nepravomoćno osuđen na 40 godina zatvora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.